Pečené křepelka v octové omáčce

50 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
454 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
23 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
486 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyjeme a osušíme křepelky, osolíme, opepříme. Do břicha jim vložíme tymián, petržel a sepneme je párátkem.
  • 2
    V pekáči rozehřejeme olej, křepelky na něm po všech stranách opečeme.
  • 3
    Přilijeme do pekáče vývar a balzamikový ocet, poté pekáč přikryjeme poklicí, pečeme 15 minut při střední teplotě. Během pečení křepelky přeléváme šťávou, následně je vyjmeme. Ještě před podáváním do omáčky zašleháme zbytek másla.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.