Pečené ledvinky s omáčkou

40 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
508 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
31 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
112 mg
Cukr
258 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ledvinky odblaníme, omyjeme a osušíme. Na rozpáleném másle je opečeme po obou stranách (asi 15 minut). Osolíme, přendáme na nahřátou mísu a nakrájíme na tenké plátky. Přiklopíme pokličkou a postavíme na kastrol s horkou vodou.
  • 2
    Do kastrolu, ve kterém jsme ledvinky opékali, nalijeme víno, přidáme hořčici, kousek másla, nasekanou petrželku, pepř a citronovou šťávu. Vše necháme prohřát, ale nevaříme.
  • 3
    Omáčku nalijeme na ledvinky a podáváme horké s chlebem opečeným na másle.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.