Pečené lilky

50 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
770 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
79 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
9 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté lilky nakrájíme na plátky silné asi centimetr, osolíme je a necháme chvíli stát. Potom je osušíme a osmažíme po obou stranách na rozehřátém oleji.
  • 2
    Cibuli pokrájíme na kolečka, osmažíme na oleji a přidáme oloupaná, na kousky rozkrájená rajčata, utřený česnek, sůl, pepř a špetku cukru. Uvaříme hustou kaši.
  • 3
    Plátky lilků rozložíme na pomaštěný plech, na každý plátek dáme trochu rajčatové směsi. Zapečeme ve středně vyhřáté troubě.
  • 4
    Pokrm můžeme podávát teplý nebo studený.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.