Pečené maso s jablky a ananasem

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
580 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
46 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
3 g
Cukr
15 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jablka umyjeme, nakrájíme na kolečka a pokapeme citrónem. Ananas oloupeme, také nakrájíme na kolečka a přidáme k jablkům. Česnek oloupeme, prolisujeme, smícháme se solí, pepřem a kari kořením.
  • 2
    Maso umyjeme, nakrájíme na kotlety, potřeme připravenou česnekovou směsí a v pánvi na rozpáleném oleji z obou stran opečeme.
  • 3
    Opečené maso přeložíme na plech a potřeme máslem. Na plech také naskládáme připravená jablka a ananas. Plech vložíme do horké trouby na 10 minut. Upečené kotlety, jablka a ananas vyjmeme z trouby. Na talíře upravíme maso, jablko, ananas, přidáme připravenou smetanu a podáváme.
  • 4
    Smetanu vylijeme do misky, přidáme pepř, nasekanou jarní cibulku, nasekanou petržel kudrnku, podle chuti sůl a dobře promícháme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.