Pečené papriky s ovčím sýrem
25 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1kusPaprika červená
- 1kusPaprika zelená
- 1kusPaprika žlutá
- 200gramůSýr ovčí tvrdý - Pecorino
- 2lžičkyTymián čerstvý
- 100gramůOlivy černé
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2lžíceOlej olivový
- 2stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
284 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
22 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1V hluboké pánvi rozehřejeme olej, vložíme očištěné, na kousky nakrájené papriky, nahrubo nasekanou cibuli a vše za stálého míchání zvolna opékáme asi 4 minuty. Potom přidáme česnek, pokrájený na plátky, lístky tymiánu a krátce osmahneme.
- 2K paprikám přidáme ovčí sýr, rozdělený na větší kousky, vypeckované olivy a krátce prohřejeme, až se sýr začne tavit. Nakonec pokrm osolíme a opepříme.
- 3Podáváme s bagetou nebo jiným bílým pečivem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.