Pečené papriky se sardelemi

35 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
154 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
11 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu rozpálíme na 25O °C. Papriky omyjeme, rozkrojíme na poloviny, odstraníme semínka a řezem dolů je rozložíme na plech. Pečeme cca 15 min, dokud slupka neztmavne. Poté je necháme chvíli odpočinout, oloupeme a nakrájíme na nudličky.
  • 2
    Petrželku opláchneme, osušíme, lístky nasekáme. Oloupaný česnek také nasekáme najemno, promícháme s petrželkou, osolíme a opepříme. Z octa a oleje vyšleháme krémovou omáčku a přidáme směs česneku a petrželky. Nakonec do omáčky vmícháme papriky.
  • 3
    Přemístíme do mísy. Sardele necháme okapat, rozložíme na papriky a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.