Pečené rybí filé v bylinkové marinádě

55 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
395 kcal
Bílkoviny
63 g
Tuky
30 g
Vláknina
114 mg
Cukr
39 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bylinky nasekáme najemno, smícháme s olivovým olejem, citronovou šťávou a do směsi vložíme porce filé. Pod fólií necháme zhruba 3 hodiny marinovat.
  • 2
    Odleželé porce osmažíme z obou stran na marinádě, vložíme do pekáče, přelijeme výpekem, přidáme máslo, osolíme, opepříme a v předehřáté troubě pečeme zhruba 20 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
po 2. 5. 2016
Pečené rybí filé v bylinkové marinádě
Moc dobrá rybka, doporučuji vyzkoušet. Není třeba opékat na pánvi, porce jsem z obou stran osolila a dala i s marinádou na pekáček, na porce ryby jsem dala plátky másla a vložila do předehřáté trouby na cca 15 minut. Vynechala jsem pepř. Palec nahoru.🙂