Pečené steaky z hejka se zelenými olivami

65 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
990 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
82 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
8 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do velké zapékací mísy nebo do pekáče rozložíme opláchnuté a osušené rybí maso. V míse rozmícháme petrželku, česnek, nakrájený koriandr, římský kmín, mletou papriku, mletý koriandr, citronovou šťávu, cayenský pepř, olej a touto marinádou rybí maso přelijeme a uložíme minimálně na hodinu, nejlépe však přes noc do ledničky.
  • 2
    Plátky ryby poklademe olivami, zakryjeme alobalem a v troubě předehřáté na 160°C pečeme 35-40 minut.
  • 3
    Rozdělíme na talíře, ozdobíme plátky citronu a servírujeme s vařenými fazolkami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.