Pečené vegetariánský salát s granátovým jablkem

50 min.
Maroko
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
286 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
7 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
12 g
Cukr
18 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kořenovou zeleninu a batáty oloupeme. Batáty, pastiňák a mrkev nakrájíme na kostky asi 1 cm velké, cibule nakrájíme na měsíčky. Vše dáme na plech vyložený pečícím papírem, zeleninu promícháme s kořením a olivovým olejem, osolíme a opepříme. Pečeme 40 minut na 200 °C. Poté necháme 10 minut stranou, aby zelenina vychladla.
  • 2
    Na talíře rozdělíme podušený špenát a pečenou zeleninu. Vše posypeme semínky z granátového jablka a rozdrobenou fetou. Zakápneme octem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.