Pečené vepřové kotlety s jablky a skořicí

60 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
316 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
18 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
2 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté kotlety mírně naklepeme, osolíme a poprášíme mletou skořicí. Maso obalíme ve vejci rozšlehaném s mlékem a ve strouhance promíchané se šalvějí, tymiánem, solí, pepřem.
  • 2
    Kotlety rozložíme na plech, posypeme oloupanými, na plátky nakrájenými jablky a pokapeme rozehřátým máslem. Pečeme ve středně vyhřáté troubě do měkka (asi 40 minut).
  • 3
    Podáváme s opečenými bramborami a zeleným hráškem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.