Pečené vepřové s hořčicí

85 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
767 kcal
Bílkoviny
61 g
Tuky
40 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
4 g
Cukr
18 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřové maso opláchneme, osušíme, osolíme a opepříme. Syrové brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Na omáčku v misce promícháme hořčici s medem.
  • 2
    Do vymazaného pekáče vložíme maso, obložíme osolenými plátky brambor, které přelijeme smetanou. V předehřáté troubě pečeme zhruba 30 minut.
  • 3
    Poté maso přelijeme hořčičnou omáčkou a pečeme další půl hodiny.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
pá 5. 6. 2015
Pečené vepřové i s bramborami - velmi dobré. 🧐 Vše v jednom udělané, žádná hromada našpiněného nádobí. A máte sváteční oběd!!😉 Kombinace medu s hořticí je zajímavá chuťová změna. Pepř tomu dodá říz - nešetřete! 😋