Pečený halibut s kůrčičkou

36 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1069 kcal
Bílkoviny
160 g
Tuky
34 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ohnivzdornou nádobu vymažeme lžící másla, narovnáme do ní silné steaky halibuta, potřeme rozpuštěným máslem, osolíme a pečeme v předehřáté troubě na 180 °C asi 10 minut.
  • 2
    Na zbývající lžíci másla opékáme sezam asi 3 minuty, přidáme strouhanku, tymián, pepř a vše dobře promícháme.
  • 3
    Rybu posypeme strouhankovou směsí a dáme znovu zapéct do trouby na 15 minut. Hotové steaky rozpůlíme, upravíme na mísu a ozdobíme snítkami tymiánu. Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.