Pečený jalapeňo dip s fetou

20 min.

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
180 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
18 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
59 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Papričky jalapeňo rozpůlíme a semínka vyhodíme. Zprudka je osmažíme na pánvi, až jejich kůže úplně zhnědne. Zabalíme je do sáčku a nechám je zapařit. Trvá to tak dvě minuty. Poté z nich sloupneme kůži, kterou vyhodíme. Zbytek nakrájíme na co nejmenší kousky.
  • 2
    Všechny ingredience (včetně nasekaných jalapeňos) dáme do mixéru a rozmixujeme dohladka.
  • 3
    Podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 28. 3. 2017
Pečený jalapeňo dip s fetou
Ráda zkouším nové dipy