Pečený mořský okoun s rajčaty, olivami a fenyklem

60 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
499 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
14 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
8 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plech položíme na plotnu, necháme rozpustit máslo a zlehka osmažíme cibuli, přisypeme oloupané brambory nakrájené na kostičky a promícháme. Přidáme pokrájená rajčata, víno a polovinu plátků fenyklu. Necháme tekutinu zredukovat na polovinu a poté přidáme vývar, olivy a kapary, promícháme.
  • 2
    Navrch poskládáme zbylé plátky fenyklu, na ně položíme ryby, které přelijeme šťávou z plechu.
  • 3
    Pečeme v troubě vyhřáté na 200°C 30 minut. Podáváme přelité výpekem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.