Pečený rejnok s ementálem

30 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
245 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
15 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
690 mg
Cukr
618 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hluboké pánve vložíme rybu, víno, máslo, sekaný česnek, tymián, bobkový list, hřebíček, sůl, pepř a mouku. Přivedeme k varu a při mírné teplotě povaříme 5 minut.
  • 2
    Rybu vyjmeme a vložíme do vymazaného pekáčku. Vývar přecedíme a zredukujeme na polovinu. Omáčku přelijeme přes rybu, zasypeme sýrem a v troubě, předehřáté na 210 °C, zapečeme asi 10 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.