Pečený rostbíf s bylinkovou remuládou

90 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
603 kcal
Bílkoviny
52 g
Tuky
42 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
137 mg
Vápník
64 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Roštěnec očistíme a ostrým nožem odstraníme vrchní blány. Maso stáhneme tenkým provázkem pro udržení tvaru.
  • 2
    Na marinádu otrháme z rozmarýnu jednotlivé jehličky a v nerezové misce smícháme s olejem, pepřem, solí a hořčicí. Touto směsí potřeme maso ze všech stran, odložíme na chladném místě a necháme marinovat min. 2 hodiny.
  • 3
    Poté rozpálíme pánev a maso zprudka po obou stanách opečeme. Přemístíme do porcelánové mísy a v troubě předehřáté na 160°C pečeme ca 50-60 minut pro úpravu medium. Po vyjmutí odstraníme provázek a necháme vychladnout.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.