Pečený špenátovo-artyčokový dip

50 min.
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
365 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
28 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
7 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Všechny ingredience kromě poloviny množství parmazánu a poloviny množství goudy rozmixujeme dohladka. Směs dáme do pekáčku a posypeme odloženými dvěma sýry.
  • 2
    Necháme 2 hodiny odležet v lednici.
  • 3
    Poté pečeme na 170 °C asi 35 minut.
  • 4
    Podáváme ještě horké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 14. 2. 2017
Pečený špenátovo-artyčokový dip
Tento dip jsem zkoušela s jistými pochybnostmi. Podávala jsem ho k focaccie a tortilla chipsům a bylo to úžasné! Nic nezbylo.