Penne á la putanesca

22 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
619 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
14 g
Sacharidy
100 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Česnek oloupeme a společně s chilli papričkou pokrájíme na menší kousky. Rajčata opláchneme a nakrájíme na kostičky. Ančovičky nahrubo nakrájíme. Bazalku omyjeme a natrháme na jednotlivé lístky.
  • 2
    Těstoviny uvaříme ve vroucí osolené vodě, slijeme a dáme stranou. Olej rozpálíme, přidáme chilli, česnek a rajčata. Smažíme 5 minut, poté přidáme olivy, ančovičky a kapary. Povaříme 5 minut. Omáčku smícháme s těstovinami, osolíme, opepříme a ozdobíme bazalkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.