Penne ala Puttanesca

35 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
533 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
11 g
Sacharidy
78 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny uvaříme v dostatečném množství osolené vody, slijeme a část vody necháme stranou.
  • 2
    Na pánvi na olivovém oleji orestujeme oloupaný, nasekaný česnek a nasekané ančovičky. Přidáme černé olivy, kapary a očištěné, nakrájené feferonky. Vše ještě chvíli restujeme.
  • 3
    Potom přilijeme víno a přidáme omytá, rozpůlená cherry rajčata. Podusíme asi 5 minut.
  • 4
    Nakonec vmícháme uvařené těstoviny s trochou vody, ve které se vařily, vsypeme nasekanou petrželku a podusíme do odpaření tekutiny.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.