Penne s bazalkovou omáčkou
33 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
614 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
22 g
Sacharidy
83 g
Vláknina
955 mg
Cukr
612 mg
Postup přípravy
- 1Ve vroucí osolené vodě vaříme podle návodu na obalu penne, poté je scedíme, necháme okapat a udržujeme v teple.
- 2Listy bazalky omyjeme, očistíme a společně s česnekem rozdrtíme v hmoždíři. Přidáme ementál a přimícháme olivový olej.
- 3Uvařené penne vložíme do velké pánve, přidáme máslo a důkladně promícháme. Přidáme bazalkovou omáčku, osolíme, opepříme a na mírném ohni za stálého míchání prohřejeme.
- 4Poté penne ihned podáváme a zdobíme nasekanou pažitkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.