Penne s bazalkovou omáčkou

33 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
614 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
22 g
Sacharidy
83 g
Vláknina
955 mg
Cukr
612 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve vroucí osolené vodě vaříme podle návodu na obalu penne, poté je scedíme, necháme okapat a udržujeme v teple.
  • 2
    Listy bazalky omyjeme, očistíme a společně s česnekem rozdrtíme v hmoždíři. Přidáme ementál a přimícháme olivový olej.
  • 3
    Uvařené penne vložíme do velké pánve, přidáme máslo a důkladně promícháme. Přidáme bazalkovou omáčku, osolíme, opepříme a na mírném ohni za stálého míchání prohřejeme.
  • 4
    Poté penne ihned podáváme a zdobíme nasekanou pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.