Penne s fazolemi
30 min.
Ingredience
- 1lžíceOlej olivový
- 1kusCibule
- 1kusČesnek
- 1kusMrkev kořen
- 100gramůCeler řapíkatý
- 430gramůFazole červené sterilované
- 225mililitrůRajčata loupaná (konzervovaná)
- 1lžíceKerblík
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 350gramůTěstoviny Penne
- 4litryVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
467 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
4 g
Sacharidy
89 g
Vláknina
9 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Na oleji opečeme nadrobno pokrájenou cibuli, česnek, mrkev a celer do měkka. Poté přidáme fazole, rajčata i se šťávou, nakrájený kerblík, sůl a pepř, pod pokličkou dusíme přibližně 15 minut. Mezitím si v osolené vodě uvaříme těstoviny. Důkladně je scedíme a smícháme s omáčkou. Na talíři pak posypeme nakrájeným kerblíkem a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.