Penne s fetou a chutným pestem

25 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
530 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
26 g
Sacharidy
57 g
Vláknina
930 mg
Cukr
53 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny uvaříme v osolené vodě al dente a scedíme.
  • 2
    Mezitím potřeme rajčátka olivovým olejem, ochutíme lehce solí a v troubě předehřáté na 200C pečeme asi 15min.
  • 3
    Připravíme pesto,krátce promixujeme petrželku, majoránku, kapary, ančovičky, česnek a zbylý olej.
  • 4
    Sýr nakrájíme na kostičky.
  • 5
    Poté smícháme pesto s těstovinami, přidáme upečená rajčátka a po chvíli kostičky fety.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.