Penne s mletým masem a fazolemi
60 min.
Ingredience
- 200gramůVepřové maso mleté
- 1lžičkaSůl
- 1kusRozmarýn čerstvý
- 200gramůFazole vařené
- 100gramůTěstoviny Penne
- 3lžíceStrouhanka
- 0,13litrVíno bílé
- 1kusCibule
- 2stroužkyČesnek
- 50gramůSlanina vepřová
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
413 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
17 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Na části drobně nakrájené slaniny zpěníme kolečka cibule, přidáme mleté maso a osmahneme je. Osolíme, okořeníme, podlijeme vínem a dusíme 25 - 30 minut.
- 2Dušené maso ochutíme prolisovaným česnekem, prohřejeme s uvařenými fazolemi.
- 3Ve vařící osolené vodě uvaříme těstoviny a scedíme je.
- 4Na zbylé slanině osmahneme strouhanku a promícháme ji s těstovinami. Rozdělíme je na talíře a poklademe masovou směsí.
- 5Podáváme se salátem z čerstvé zeleniny.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.