Penne s mletým masem a fazolemi

60 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
413 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
17 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na části drobně nakrájené slaniny zpěníme kolečka cibule, přidáme mleté maso a osmahneme je. Osolíme, okořeníme, podlijeme vínem a dusíme 25 - 30 minut.
  • 2
    Dušené maso ochutíme prolisovaným česnekem, prohřejeme s uvařenými fazolemi.
  • 3
    Ve vařící osolené vodě uvaříme těstoviny a scedíme je.
  • 4
    Na zbylé slanině osmahneme strouhanku a promícháme ji s těstovinami. Rozdělíme je na talíře a poklademe masovou směsí.
  • 5
    Podáváme se salátem z čerstvé zeleniny.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.