Penne s paprikovou omáčkou

40 min.
Itálie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
498 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
9 g
Sacharidy
87 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné papriky zbavíme semínek a nakrájíme na kostičky. Oloupanou cibuli a česnek nadrobno rozkrájíme a necháme zesklovatět na oleji. Přidáme papriky, nasekané feferonky a osmahneme. Přilijeme vývar a vaříme asi 15 minut.
  • 2
    Penne vaříme v osolené vodě asi 10 minut, scedíme a necháme okapat.
  • 3
    Papriky s feferonkami ve vývaru rozmixujeme, vmícháme zakysanou smetanu, nasekané bylinky, osolíme a opepříme.
  • 4
    Uvařené těstoviny rozdělíme na talíře, přelijeme omáčkou a poklademe plátky parmské šunky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.