Penne s rybími karbanátky

75 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
675 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
31 g
Sacharidy
69 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Spaříme rajčata, oloupeme, zbavíme semínek a pokrájíme. Oloupeme stroužek česneku a rozmačkáme. Nasekáme petrželku a bazalku.
  • 2
    Do pánve nalijeme 3 lžíce oleje a osmažíme stroužek česneku a papričku. Přidáme nasekaná rajčata a při střední teplotě 15 minut dusíme.
  • 3
    Omyjeme rybí plátky a nadrobno nakrájíme. Dáme do mísy, přidáme tuhý sníh vyšlehaný z bílku, petrželku, sůl a čerstvě mletý pepř. Vše důkladně promícháme.
  • 4
    Směs vkládáme do pánve se zbývajícím rozpáleným olejem. Karbanátky upečené dozlatova vybíráme lžící a pokládáme na savý kuchyňský papír. Hotové karbanátky povaříme 5-6 minut v rajčatové omáčce.
  • 5
    Uvaříme dostatečné množství vody, dáme vařit těstoviny. Scedíme, promícháme s rajčatovou omáčkou s rybími karbanátky. Hotové těstoviny posypeme nasekanou petrželkou a bazalkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.