Penne v krému ze sýru a klobásy

35 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
931 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
50 g
Sacharidy
80 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nasekáme cibuli, krátce ji podusíme na oleji. Přidáme k předem rozmačkaným fenyklovým semínkům. Omyjeme čekanku, odstraníme tvrdou bílou část a najemno pokrájíme.
  • 2
    Oloupeme klobásu, najemno nasekáme, orestujeme na pánvi s podušenou cibulí, abychom odstranili přebytečný tuk. Přidáme rozmačkaný neoloupaný česnek. Podusíme 1 minutu a přidáme čekanku.
  • 3
    Podusíme dalších 5 minut, průběžně zaléváme mlékem, osolíme a opepříme.
  • 4
    Uvaříme penne, scedíme, smícháme s krémovou čekankovou omáčkou a přidáme sýr nakrájený na malé kostičky, jež se v těstovinách roztaví.
  • 5

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.