Pepřové kotlety

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
559 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
48 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté kotlety naklepeme, po okrajích nařízneme a posypeme částí nadrceného pepře.
  • 2
    V pánvi na rozpáleném oleji opékáme maso po každé straně asi 3 minuty, vyjmeme a necháme na nahřátém talíři.
  • 3
    Do výpeku v pánvi vložíme oloupanou, na dílky nakrájenou cibuli, osmažíme ji a položíme vedle kotlet.
  • 4
    Smícháme máslo s nasekanou petrželkou a česnekem a směs poklademe na kotlety.
  • 5
    Oloupaná rajčata podusíme, posypeme nastrouhaným sýrem a mírně osolíme. Upravíme na talíře spolu s kotletami a vše ještě posypeme zbylým nadrceným pepřem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.