Perlička na žampionech a lilku
60 min.
Ingredience
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
394 kcal
Bílkoviny
65 g
Tuky
14 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Očištěnou perličku naporcujeme a zbavíme kůže. Maso marinujeme nejméně 1 hodinu v citronové šťávě.
- 2Omytý libeček povaříme v troše osolené vody. Žampiony očistíme, překrojíme na půlky a omytý lilek nakrájíme na kostičky.
- 3Porce perličky osušíme a osmažíme v horkém oleji. Přidáme žampiony, lilek, snítku rozmarýnu a zalijeme vývarem z libečku.
- 4Za občasného míchání a podlévání dusíme pod pokličkou doměkka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.