Perlička na žampionech a lilku

60 min.
Rakousko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
394 kcal
Bílkoviny
65 g
Tuky
14 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou perličku naporcujeme a zbavíme kůže. Maso marinujeme nejméně 1 hodinu v citronové šťávě.
  • 2
    Omytý libeček povaříme v troše osolené vody. Žampiony očistíme, překrojíme na půlky a omytý lilek nakrájíme na kostičky.
  • 3
    Porce perličky osušíme a osmažíme v horkém oleji. Přidáme žampiony, lilek, snítku rozmarýnu a zalijeme vývarem z libečku.
  • 4
    Za občasného míchání a podlévání dusíme pod pokličkou doměkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.