Perlička nadívaná čekankovými listy

75 min.
Itálie
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
413 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
15 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Čekankové listy spolu s najemno nasekaným česnekem orestujeme 1-2min na teflonové pánvi, vymačkáme a necháme vychladnout.
  • 2
    Toastový chléb namočíme do vajec rozšlehaných s trochou soli.
  • 3
    Perličku očistíme, rozřízneme a vykostíme tak, aby zůstala vcelku. Kůži ponecháme.
  • 4
    Posypeme strouhaným parmazánem, prsíčka pokryjeme namočeným toastovým chlebem, navrch rozložíme čekankové listy, lístky bazalky a celerové listy. Stehýnka přitáhneme k prsíčkům a připevníme párátky.
  • 5
    Přemístíme do zapékací mísy, ochutíme solí, pepřem, zalijeme olejem a pečeme cca 45min v troubě předehřáté na 190C. V polovině pečení obrátíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.