Perlička s cizrnou, dýní a meruňkami

100 min.
Maroko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1106 kcal
Bílkoviny
100 g
Tuky
20 g
Sacharidy
111 g
Vláknina
16 g
Cukr
28 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Perličku naporcujeme, osolíme.
  • 2
    Cibuli nasekáme na jemno a opečeme ji na oleji doměkka, přidáme utřený česnek a oloupanou dýni, nakrájenou na kostičky. Po dvou minutách přidáme všechno koření a za pár minut i med, šafrán a citronovou šťávu. Vše zalijeme vývarem a přidáme cizrnu. Vložíme i perličku a přepůlené meruňky. Dusíme hodinu. Nakonec vmícháme nasekaný koriandr.
  • 3
    Kuskus připravíme podle návodu.
  • 4
    Perličku podáváme s kuskusem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.