Perlička s jalovcem a šalvějí

80 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
847 kcal
Bílkoviny
79 g
Tuky
21 g
Sacharidy
68 g
Vláknina
665 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pod studenou tekoucí vodou omyjeme perličku, osušíme, naporcujeme na 8 kousků. Játra odložíme stranou. Oloupeme česnek.
  • 2
    Marinádu připravíme z bílého vína, česneku, jalovce a šalvěje. Promícháme a do marinády přidáme trochu vývaru. Perličku marinujeme 4 hodiny.
  • 3
    Poté maso osmahneme ve woku na oleji do zlatova. Játra a zbylý jalovec nakrájíme a přidáme do hrnce k perličce. Zasypeme strouhankou a na mírném ohni dusíme 45 minut.
  • 4
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.