Pesto rýže

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
628 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
36 g
Sacharidy
64 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rýži dáme do hrnce a zalijeme vodou, přivedeme k varu a vaříme 20 minut, poté scedíme a necháme v teple.
  • 2
    Lístky bazalky otrháme a nasekáme. Dáme stranou 25 g piniových semínek a zbytek nastrouháme nadrobno. Smícháme bazalku, pinie, utřený česnek, olivový olej, sůl, pepř a nastrouhaný parmezán a vznikne nám omáčka pesto.
  • 3
    Rýži smícháme s omáčkou a podáváme teplou posypanou zbývajícími piniovými oříšky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.