Pestrý syrový salát

15 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
157 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
10 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
5 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kedlubnu oloupeme, malé lístečky opereme, osušíme a nasekáme. Kedlubnu nastrouháme, oškrábané karotky rovněž.
  • 2
    Brutnák, kopr, pažitku a petrželku omyjeme, osušíme a nasekáme na drobno.
  • 3
    Na zálivku promícháme citrónovou šťávu, cukr, sůl, pepř a nastrouhaný křen. Postupně přiléváme olej, na závěr přidáme nasekané bylinky.
  • 4
    Salát dáme na mísu, přelijeme zálivkou a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.