Petrželkové passatelli s liškami

55 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
283 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
14 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pod pokličkou uvaříme v zeleninovém vývaru dýni a propasírujeme.
  • 2
    Připravíme těstoviny tak, že do mísy dáme vejce, sůl, pepř, muškátový oříšek, nasekanou petrželku, mouku, strouhanku a na závěr i sýr, abychom vypracovali těsto. Necháme odpočinout.
  • 3
    Na strojku vytvoříme passatelli, vaříme 3 minuty v osolené vodě.
  • 4
    Lišky nasekáme na plátky a osmahneme je na olivovém oleji se solí a pepřem.
  • 5
    Těstoviny upravíme společně s liškami na jednotlivé talíře, obložíme podlouhlými knedlíčky z dýňového pyré, které jsme vytvarovali pomocí lžíce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.