Pikantní brambory se špenátem

50 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
218 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
10 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
7 g
Cukr
462 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory uvaříme ve slupce, poté oloupeme a pokrájíme na silnější plátky. Česnek oloupeme a nadrtíme.
  • 2
    Olej rozpálíme, brambory na něm osmahneme dozlatova. Poté vyjmeme z pánve a dáme stranou. Koření smícháme s drceným česnekem, citronovou šťávou a 30 ml vody. Směs nalijeme ke špenátu a vše osmahneme do zavadnutí na pánvi s olejem. Smažíme přibližně 3 minuty, poté přimícháme brambory a necháme krátce prohřát. Osolíme a opepříme dle chuti a servírujeme s jogurtem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.