Pikantní dušená kachna

65 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1263 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
120 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
499 mg
Cukr
788 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kachnu rozmrazíme, očistíme a naporcujeme. Česnek utřeme se solí a spolu se vším kořením rozmícháme v octě. Směsí důkladně potřeme maso a necháme marinovat min. 3 hodiny.
  • 2
    Poté zprudka orestujeme ze všech stran na rozpáleném oleji. Podlijeme, přidáme nadrobno nasekanou papriku, zakryjeme a dusíme na mírném ohni doměkka.
  • 3
    Nakonec šťávu ochutíme cukrem, porce kachny upravíme na talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.