Pikantní fazole s rajčaty
25 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1kusCeler řapíkatý
- 2stroužkyČesnek
- 400gramůRajčata loupaná (konzervovaná)
- 400gramůFazole červené sterilované
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 50gramůSýr Eidam cihla 45%
- 1lžičkaOregano sušené
- 20gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
199 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
8 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
7 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Rozpálíme velkou pánev, necháme rozpustit máslo a na drobno pokrájený celer i cibuli 5 minut smažíme, dokud zelenina nezměkne. Poté do pánve prolisujeme česnek, přidáme chilli koření a smažíme další minutu.
- 2Přidáme pokrájená rajčata, fazole, vše důkladně promícháme, ochutíme solí a pepřem. Přidáme oregano, zakryjeme a pět minut podusíme. Před podáváním ještě posypeme strouhaným sýrem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.