Pikantní jehněčí medailonky

40 min.
Egypt

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
272 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
19 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
565 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso omyjeme a nakrájíme na malé kostičky. Cibule oloupeme a nakrájíme najemno, česnek oloupeme a prolisujeme, vejce v misce ušleháme.
  • 2
    Nakrájené maso v míse smícháme s kurkumou, cibulí, česnekem, hořčicí, rozšlehanými vejci a solamylem, opepříme a osolíme. Necháme 2 hodiny v chladu odležet.
  • 3
    V pánvi rozpálíme olej a na něm pečeme malé masové medailonky z obou stran dozlatova.
  • 4
    Podáváme je teplé, nejvhodnější přílohou jsou pečené brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.