Pikantní kachna na rozmarýnu

60 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1256 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
120 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
217 mg
Cukr
3 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kachnu naporcujeme a rukou lehce naklepeme. Porce osolíme, opepříme a posypeme cayenským pepřem.
  • 2
    Potom porce kachny potřeme dijonskou hořčicí a posypeme rozmarýnem.
  • 3
    Ve větším kastrolu rozpálíme olej a kachnu z obou strach opečeme dohněda.
  • 4
    Kastrol vložíme do předehřáté trouby pod gril a grilujeme 35 minut, dokud není kůrka na kachně křupavá. Před podáváním zdobíme snítkou petrželky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.