Pikantní kachna na rozmarýnu
60 min.
Ingredience
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1256 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
120 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
217 mg
Cukr
3 mg
Postup přípravy
- 1Kachnu naporcujeme a rukou lehce naklepeme. Porce osolíme, opepříme a posypeme cayenským pepřem.
- 2Potom porce kachny potřeme dijonskou hořčicí a posypeme rozmarýnem.
- 3Ve větším kastrolu rozpálíme olej a kachnu z obou strach opečeme dohněda.
- 4Kastrol vložíme do předehřáté trouby pod gril a grilujeme 35 minut, dokud není kůrka na kachně křupavá. Před podáváním zdobíme snítkou petrželky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.