Pikantní karbanátky

35 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1010 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
97 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
833 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V míse smícháme mleté maso s mlékem navlhčenou a vymačkanou žemlí, nasekanou petrželkou, vejcem, majoránkou, muškátovým květem, solí a pepřem.
  • 2
    V pánvi na másle osmahneme oloupanou, nasekanou cibuli a vmícháme ji do masové směsi. Vše dobře promícháme.
  • 3
    Ze směsi tvarujeme karbanátky, které obalíme ve strouhance. Opékáme je na pánvi na oleji po obou stranách.
  • 4
    Vhodnou přílohou jsou vařené brambory nebo bramborová kaše.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.