Pikantní kuře s broskví

40 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
419 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
20 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
2 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí prsa nakrájíme na 3 proužky a vložíme do mísy. Přidáme ocet a nastrouhaný zázvor. Vše pořádně promícháme a necháme dvě hodiny uležet na chladném místě.
  • 2
    Broskve spaříme vroucí vodou, rozpůlíme je, oloupeme a zbavíme pecek. Poté je nakrájíme na plátky. Na pánvi rozpálíme olej a deset minut pečeme uleželé maso.
  • 3
    Na pánev pak přendáme broskve a přilijeme víno. Vsypeme mátu a počkáme, až trochu zvláční. Nakonec ještě dochutíme solí a pepřem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.