Pikantní polévka se zeleninou a fazolkami

65 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
326 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
9 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
7 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Doměkka ve velké pánvi s rozpáleným olejem osmažíme nadrobno nakrájenou cibulku, prolisovaný česnek, přisypeme chilli a promícháme. Přidáme na kostičky nakrájená konzervovaná rajčata a velkou mrkev, zeleninový vývar a tenké plátky řapíkatého celeru. Uvedeme do varu a na mírném ohni vaříme 30 minut, částečně odkryjeme pokličku. Po 30 minutách přidáme velkou na kostky nakrájenou cuketu, nakrájené zelené fazolky, scezené fazolky borlotti (fazolky s červenými skvrnami) a vaříme dalších 10 minut. Nakonec vmícháme čerstvou nasekanou petrželku, dosolíme, dopepříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.