Pikantní rajská omáčka studená

15 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
187 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
18 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Celá rajčata dáme do misky, přelijeme je vroucí vodou, potom studenou a oloupeme je. Potom je nakrájíme na menší kousky, které dáme do mixéru. Dále vložíme oloupaný česnek a jadřinců zbavenou a na kousky nakrájenou feferonku. Přidáme kečup, hořčici, podle chuti sůl, pepř a všechny suroviny zlehka promixujeme.
  • 2
    Omáčku z mixéru přemístíme do vhodné misky, zlehka přimícháme olej a jogurt. Popřípadě ještě dochutíme solí a pepřem. Hotovou omáčku uchováváme v lednici.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.