Pikantní řízek z tresky
25 min.
Ingredience
- 700gramůFilé z aljašské tresky
- 2kusyVejce slepičí
- 100gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 100gramůTvarůžky olomoucké malé
- 200gramůStrouhanka
- 10gramůSůl
- 3stroužkyČesnek
- 4gramyPepř černý mletý
- 20mililitrůCitronová šťáva
- 3decilitryOlej slunečnicový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1101 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
81 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Tvarůžky nastrouháme a promícháme se strouhankou. Filé z tresky pokapeme citronovou šťávou, potřeme prolisovaným česnekem, osolíme, opepříme, obalíme v hladké mouce, ušlehaných vejcích a tvarůžkové strouhance. Osmažíme dozlatova na rozpáleném oleji.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 12. 3. 2016
Pikantní řízek z tresky
Odvážná kombinace, treska a tvarůžky :-)