Pikantní selské brambory

65 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
371 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
17 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
7 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve slupce uvaříme brambory téměř do měkka a vychladlé oloupeme a na plátky nakrájíme. Na malé kousky nakrájíme oloupanou cibuli. Na tenké plátky nakrájíme klobásu. Nastrouháme sýr.
  • 2
    Rozehřejeme sádlo na pánvi a osmahneme cibuli, přidáme klobásu a opečeme.
  • 3
    Do vymazané zapékací mísy dáváme vrstvy brambor prokládané cibulkou a klobásou a sypeme kořením dle chuti.
  • 4
    20 minut zapékáme ve vyhřáté troubě.
  • 5
    Na talíři posypeme strouhaným sýrem a nasekanou pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.