Pikantní tagliatelle s hejkem

30 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
485 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
10 g
Sacharidy
68 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nadrobno nakrájenou petrželku, česnek a chilli papričku osmahneme na oleji. Přidáme na kousky nakrájeného hejka a pod pokličkou dusíme 5 minut. Pak vložíme na kostičky nakrájená rajčata, sůl, pepř a opět pod pokličkou dusíme 5 minut. Mezitím si ve větším hrnci v osolené vodě uvaříme těstoviny. Důkladně je scedíme, pokapeme olejem a promícháme. Směs spolu s těstovinami naservírujeme na talíř a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.