Pikantní vepřová kýta z pánve

65 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
365 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
24 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nasekáme nadrobno, stroužky česneku utřeme, vepřové maso nakrájíme na tenké nudličky. Nakrájené maso orestujeme zprudka v hluboké pánvi, aby se zatáhlo a neztrácelo šťávu. Potom k masu přisypeme nasekanou cibuli, utřený česnek, Kari koření a sójovou omáčku Tamari. Směs dále ochutíme solí a pepřem a zvolna opékáme za stálého promíchávání, dokud není maso měkké. Takto opečené maso podáváme celé, ihned po tepelné úpravě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.