Pilaf s úhořem

50 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1012 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
48 g
Sacharidy
103 g
Vláknina
4 g
Vápník
218 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Úhoře stáhneme z kůže, vykucháme a nakrájíme na kousky. Hlavu a ocas odstraníme. Rýži spaříme a chvíli podusíme.
  • 2
    Zapékací mísu vymažeme olejem, urovnáme do ní kousky úhoře, mezi ně nasypeme rýži a vše osolíme a zalijeme vodou (nebo vývarem). Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut.
  • 3
    Před koncem pečení pilaf opepříme a posypeme nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.