Pilaf z hovězího masa

30 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
426 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
23 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rýži vaříme dle návodu na obalu výrobku.
  • 2
    Ve woku rozpálíme olej a na plátky nakrájenou cibuli lehce osmažíme spolu s prolisovaným česnekem. Přidáme zázvor, mleté maso, které co nejvíce rozdrobíme, a 300ml vývaru.
  • 3
    Jakmile přestane být maso syrové, přidáme uvařenou rýži, promícháme a přidáme zbytek vývaru. Vaříme dvě minuty a směs ochutíme kari kořením, chilli, solí a pepřem. Za občasného míchání vaříme, dokud se témeř všechna tekutina nevyvaří. Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.