Pilobřich v papilotě

60 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
161 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
6 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
7 g
Cukr
996 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z pečícího papíru nastříháme 4 obdélníky (45x30 cm), každý obdélník přehneme na polovinu, vystřihneme tvar srdce a rozevřeme. Opláchneme a osušíme filety z pilobřicha. Na polovinu papírového srdce položíme 1 filet a poklademe ho čtvrtinou rajčat, oliv, fazolek, listy bazalky a plátkem citronu. Pokapeme lžičkou olivového oleje a podle chuti osolíme a opepříme. Přehneme druhou polovinu srdce přes takto obložený filet a okraje uzavřeme několikerým přeložením. Stejným způsobem připravíme další 3 balíčky.
  • 2
    Rozložíme na plech a pečeme 15 minut v troubě předehřáté na 200°C, aby ryba byla křehká a důkladně propečená.
  • 3
    Uzavřené balíčky dáme na talíře a servírujeme s vařenými bramborami a snítkou bazalky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.